Als bedrijf wilt u blijven groeien en uitbreiden. Om dit voor elkaar te krijgen moet u blijven investeren. Hiervoor is vaak veel geld nodig, geld dat ook geleend kan worden met een zakelijke lening. Bij een zakelijke lening ontvangt de onderneming het leenbedrag in een keer op zijn rekening. Vervolgens wordt er maandelijks in gelijke termijnen afgelost op deze lening. Dit afgeloste geld, kan niet meer opnieuw worden opgenomen. Ook wordt er een rentepercentage over het openstaande leenbedrag betaald. Dit rentepercentage wordt bij het afsluiten van de lening afgesproken. Dit percentage verschilt per onderneming. Dit ligt namelijk aan de kredietwaardigheid en de financiële staat van de onderneming. Er wordt dus aflossing en rente betaalt. Vaak komen er ook nog andere kosten bij de zakelijke lening kijken, zoals de afsluitkosten. Dit bedraagt vaak een percentage van het leenbedrag.

De juiste zakelijke lening vinden

Bij zakelijkbankieren.nl kunnen verschillende zakelijke leningen met elkaar worden vergeleken. Ook veel extra uitleg over zakelijke leningen, rekeningen en hypotheken kan hier gevonden worden. Ook voor factoring kunt u hier terecht. Met handige tools en een duidelijke structuur van de site kunt eenvoudig de beste deals voor u bedrijf vinden. Verder is ook veel informatie gegeven over wat alles precies inhoudt. Per jaar doen ze ook onderzoek om de beste zakelijke lening, rekening, hypotheek en factoring te vinden. Ze zijn open en onpartijdig. De vergelijking resultaten zijn altijd onafhankelijk, want ze hebben geen partners die hun objectiviteit en beoordelingen beïnvloeden. Eerlijkheid is erg belangrijk bij ze, hun grootste belang is het helpen van ondernemers om een goed geïnformeerde en weloverwogen keuze te kunnen maken. Ze proberen voor iedereen het juiste product te vinden die aan hun eisen voldoen. Let bij het vergelijken goed op of het rentepercentage op jaarbasis is of op maandbasis. Dit kan namelijk veel effect hebben op de uiteindelijke kosten.

Snel zakelijk lenen

Er zijn soms tijden dat een onderneming snel geld nodig heeft, op korte termijn. Dan kunnen ze ook snel zakelijk geld lenen. Deze spoed financiering gebeurt vaak als er apparatuur defect is, onverwachte kansen zijn om extra omzet te maken, als de groei van de onderneming wordt tegengehouden door bepaalde punten of bijvoorbeeld voor de onderhoudskosten van een gebouw. Vooral in deze tijden kwamen ook veel ondernemingen in onverwachte noodsituaties. Hiervoor kunnen er ook spoedleningen worden aangevraagd. Door de snelle uitbetaling vraagt de bank en de kredietvertrekkers vaak wel een hogere rente. Ze hebben namelijk geen tijd om uitgebreide checks en controles te doen. Ze komen daardoor niet te weten hoe het bedrijf er financieel voorstaat en of ze kredietwaardig zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *