Wat doet een assemblagemedewerker?

Een vraag die veel gesteld wordt is wat een assemblage medewerker nu eigenlijk voor werk doet. Wat is er daarnaast voor nodig om deze functie goed te kunnen volbrengen en hoe jouw dag eruit ziet. De kans is groot dat je hier nog nooit over na hebt gedacht dus vertellen wij je graag meer over deze leuke functie. Lees je met ons mee?

Veel meer dan je denkt

Als assemblage medewerker wordt je ook wel assembleur genoemd. Het is jouw taak om te zorgen dat er een prachtig en goedgekeurd eindproduct de fabriek uitgaat. Hiervoor is het belangrijk om je koppie erbij te houden en te zorgen dat de producten aan alle eisen voldoen die er benodigd zijn. Je staat, meestal in een fabriek, aan de lopende band waar je halffabricaten aan elkaar zet door ze te verbinden. Hierdoor rolt er een prachtig eindproduct uit waar, meestal een consument, erg blij mee gaat zijn. Dit is een job waar je de volle aandacht voor nodig gaat hebben, waarom? Lees door.

Je koppie erbij houden

Doordat het aan de lopende band vaak erg hard kan gaan is het belangrijk dat je stressbestendig bent en ook nog eens goed kan functioneren. Jij draagt zorg voor de producten die op de band rollen en een eindproduct moeten vormen. Door te verslappen loop je het risico dat je het eindproduct uiteindelijk niet voldoende hebt gecontroleerd. Iets wat wel bij jouw werk hoort.

Vanuit waar kan je werken?

Je kan vanuit allerlei steden en dorpen deze werkzaamheden uitvoeren. Van Krimpen aan den IJssel tot aan Gouda bijvoorbeeld. In iedere fabriek of fabriekshal waar ze producten vervaardigen daar kan jij jouw werkzaamheden gaan uitvoeren. Als je Googelt op “Assemblage medewerker vacature Schoonhoven” dan kom je daar een super mooie vacature tegen waar je zeker op moet solliciteren. Ben jij klaar voor die volgende stap? Neem dan direct contact op.