Wanneer is jouw computer voor het laatst grondig gereinigd?

Zit jij eigenlijk elke dag wel achter jouw computer? Of neem jij je laptop elke dag overal mee naartoe? Je gebruikt hem op kantoor (of school), in de trein, thuis op de bank en in bed. Eigenlijk komt dat ding overal en daarmee komt je laptop ook in aanraking met heel veel vuil en stof. Van de omgeving (trein uitklaptafeltje, flexwerkplekken) maar evengoed van jouzelf, je eigen vieze handen van dat broodje dat je ondertussen eet en waarmee je op je toetsenbord kruimelt. Hoe je het ook went of keert, je computer zit inmiddels vol viezigheid, fijnstof en bacteriën. Ik besefte dit eerder ook niet, totdat mijn werkgever in samenwerking met een speciaal hardware schoonmaakbedrijf met een grondige hardware reiniging kwam. De partij die dit bij mij op kantoor kwam verzorgen heet De Hardware Hygiënist.

Professionele hardware reiniging

Twee specialisten van De Hardware Hygiënist kwamen op professionele wijze al onze hardware reinigen. Wij werken allemaal via laptops met meerdere schermen en een los toetsenbord en muis. Dagelijks raken we natuurlijk ons toetsenbord aan, dus vanzelfsprekend had mijn leidinggevende gekozen voor een toetsenbord reiniging bij iedere werkplek. Geloof me, je staat er verstelt van hoeveel vuiligheid er uit je toetsenbord kan komen!

Schone laptop voor thuiswerkdagen

Daarnaast kunnen mijn collega’s en ik ook eens per week kiezen voor een thuiswerkdag. Voor een thuiswerkdag neem je je laptop mee naar huis, zodat je kunt werken waar je maar wilt. Vandaar dat ook onze laptops volledig grondig gereinigd zijn. Nadat mijn laptop was gereinigd kon ik gewoon voelen dat dat ding nu brandschoon is! Ik moet zeggen dat het echt als een totale verrassing voor me kwam, maar ik kan het zo waarderen dat mijn leidinggevende mijn collega’s en mij schone hardware gunde. Alles voelt toch een stuk schoner en ik haal nu zelf ook regelmatig een vochtige doek over mijn toetsenbord en muis.

Een must voor ieder bedrijf met computerschermen!

Ik zou De Hardware Hygiënist zeker aanraden aan iedere leidinggevende. Ik merk dat we op kantoor een stuk blijer achter onze werkplekken plaatsnemen, omdat we simpelweg wéten dat alles pasgeleden nog een zeer grondige schoonmaakbeurt heeft gehad. En eerlijk is eerlijk, als alles in je werkomgeving fris voelt, dan zit je er toch net wat lekkerder op je plek! Werken ze bij jou op kantoor niet met laptops en beeldschermen, maar met grotere computers? Ook voor pc reiniging kun je De Hardware Hygiënist inschakelen. Zij hebben veel verstand van computers én de correcte reiniging hiervan. Niks om je zorgen over te maken dus en je verlengt er juist de levensduur van je dure pc mee! Ga jij het ook proberen voor jou en je collega’s? Ik zeg: zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *