Voor een unieke interieur ga je naar interieurarchitect eindhoven

Bent u al een tijdje op zoek naar specialisten op het gebied van interieurs, stop dan met zoeken! Bij interieurarchitect Eindhoven vind je de geschikte specialisten op het gebied van interieurs.

Over ons

Het bedrijf interieurarchitect Eindhoven is een nieuwsgierig, onbevooroordeeld en betrokken interieurbedrijf. Het is opgericht door Bas Lamers en Bas van Rooij, samen hebben zij een ervaren team die ervaren en gespecialiseerd is in het maken en bouwen van interieurs. Daarnaast heeft interieurarchitect Eindhoven een speciale band met hun particulieren. Daarin ligt hun kracht heel hoog en blijven ze een band opbouwen tussen hun klanten en hun zelf.  

Unieke wijze van werken

Bij interieurarchitect Eindhoven werken zo op een speciale wijze, de architecten die de ontwerpen maken, doen dat op DNA van de locatie en de leefsituatie van de gebruikers. Ze willen de gebruikers een warm gevoel geven als ze binnen het pand lopen. Ook  zijn de interieurs van interieurarchitect Eindhoven elke keer verschillend van andere ontwerpen die zij maken. Daarnaast maken ze de ontwerpen zo dat het de gebruikers uitnodigt om naar binnen te lopen.

Contact

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen via de telefoon of e-mail,  interieurarchitect Eindhoven helpt je dan verder.