Van Hollandse Bodem legt super mooie gietvloeren

Van Hollandse bodem Mocht jij Van Hollandse bodem nog niet kennen, dan moet je zeker even verder lezen. Wanneer je elk random tijdschrift over interieur openslaat, zie je een gietvloer. Het is momenteel helemaal hip en dat is logisch. Er zitten namelijk vele voordelen aan het hebben hiervan. Het is namelijk ongelofelijk makkelijk om schoon te maken en daardoor een hele hygiënische optie. Naast dat ik het gewoon erg mooi vond, was dit ook wel een reden waarom ik het graag wilde. Ik ben namelijk zwanger en met een baby in huis wil je natuurlijk dat alles zo schoon mogelijk is. Zeker als ze op een gegeven moment gaat kruipen, vind ik dit wel een erg fijn idee.

Mijn ervaring met Van Hollandse bodem

Van Hollandsche Bodem

Met Van Hollandse bodem ben ik in contact gekomen via een vriendin. Zij had hele goede ervaringen met hen toen ze een nieuwe vloer bij haar bedrijf ging leggen. Zelf vond ik het ongelofelijk fijn dat er veel informatie op hun website te vinden is. Hier kon ik namelijk lezen over alle mogelijkheden en hoe het er precies aan toe gaat. Zo wist ik bijvoorbeeld nog niet dat er ook heel gemakkelijk vloerverwarming in aangebracht kan worden. Dat leek mij zelf een heel goed idee, dus dat heb ik direct met mijn vriend overlegd. Uiteindelijk hebben wij samen online een offerte aangevraagd om erachter te komen hoe duur het zou gaan worden. Heel erg snel kregen wij reactie, dus lang wachten hebben wij niet hoeven doen. Dat vond ik fijn, want ik kon echt niet wachten tot ik iets nieuws in huis had. De industriële stijl past precies bij ons, dus ik was erg blij toen de offerte precies in ons budget bleek te passen.

Onze gietvloer leggen

Toen de afspraak met Van Hollandse bodem gepland stond, was ik heel erg ongeduldig. Het fijne was dat ik vooraf precies kon lezen hoe het proces eraan toe zou gaan. Zo las ik dat het resultaat het mooiste zou worden als het zo stofvrij mogelijk is. De dag voordat de mensen van het bedrijf langs zouden komen, heb ik alles in huis afgestoft. Toen zij bij mij aan de deur stonden waren zij hier heel erg blij mee, dus ik was blij dat ik het niet voor niks heb gedaan. Het eindresultaat is ongelofelijk mooi geworden, nog mooier dan ik vooraf had verwacht. Ik kan het iedereen aanraden om hier een vloer aan te schaffen!