Tip voor claim vertraging KLM

Ik ging een aantal weken geleden samen met mijn ouders op vakantie naar China. We wilde op het internet op zoek gaan voor een claim vertraging KLM omdat onze vlucht erg lang vertraging.

Erg leuke vakantie

We zijn drie weken in China geweest en we hebben hier een onvergetelijke ervaring aan overgehouden. We hebben het super erg naar onze zin gehad en we vonden het jammer om weer terug naar huis te moeten gaan. Toen we op de luchthaven aankwamen zagen we dat onze vlucht een korte vertraging had opgelopen. We hebben toen vervolgens wat in een restaurant op het vliegveld gegeten.


Erg lang moeten wachten

Nadat we wat gegeten hadden keken we naar de tijd dat onze vlucht zou vertrekken. De vertraging was nu opgelopen naar een aantal uur. Dit vonden wij natuurlijk super vervelend maar er zat niks anders op dan wachten. Toen we eenmaal weer in Nederland waren gearriveerd besloten we om direct op het internet op zoek te gaan naar claim vertraging KLM om een vergoeding voor de vertraging te krijgen. Nadat we een tijdje op het internet thaden gezocht kwamen we uit op de website van Airline-Refund dit bedrijf heeft ons erg goed geholpen met het krijgen van een vergoeding.