Vind jij technologie interessant en blijf je graag op de hoogte van de laatste updates? Dan is deze blog interessant voor jou! We behandelen namelijk enkele recente updates waar je misschien nog niet van had gehoord. Ben je nieuwsgierig geworden welke updates dat misschien kunnen zijn? Lees dan gauw verder en ontdek alles over de nieuwste tech updates die je misschien gemist hebt!

De Google Page Experience Update

De Google Page Experience Update is een grote en uitgebreide update van Google. Deze heeft met name betrekking op het algoritme van dit tech-bedrijf, dat bepaald welke resultaten er worden weergegeven wanneer jij een zoekopdracht op Google ingeeft bijvoorbeeld. Dit lijkt misschien niet zo bijzonder, maar dat is het wel! Dit algoritme is namelijk voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van hun inkomsten, omdat zij ook hun marketingbudget erop indelen. Door een update met onvoorziene gevolgen kunnen zij dus tegenvallende bedrijfsresultaten tegen het lijf lopen, maar daar zit niemand op te wachten. De update komt waarschijnlijk volgend jaar, dus het is goed om je hier alvast bewust van te zijn.

TikTok misschien verbannen uit Amerika

Er wordt nagedacht over het verbannen van TikTok in Amerika. Dit heeft te maken met het feit dat China ervan wordt verdacht mensen te bespioneren op hun telefoon aan de hand van de populaire video app. Toch zijn veel mensen sceptisch en denken zij niet dat het de Amerikaanse regering gaat lukken om de app te verbieden, maar de tijd zal het natuurlijk leren.

Er komt een Playstation 5

De populaire spelcomputer wordt vernieuwd en krijgt alweer een 5e uitvoering. Deze zal, net als voorgaande Playstations, een modern nieuw jasje krijgen en ook qua prestaties een flinke stap vooruit maken. Wanneer je graag de nieuwste games op de hoogste instellingen speelt raden we je dan ook aan om alvast voor deze spelcomputer te gaan sparen!