Tandtechnicus Alphen aan den rijn zorgt voor optimale resultaat!

Voor al uw behandeling aan uw gebit gaat u naar tandtechnicus Alphen aan den Rijn. Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het tot stand brengen van een goed resultaat. Wij van tandtechnicus Alphen aan den Rijn hebben meer dan 24 jaar ervaring en hebben enorm veel passie voor het vak. Klanten kunnen bij tandtechnicus Alphen aan den Rijn rekenen op een zorgzame behandeling voor uw gebit. Wij hebben in loop van de jaren veel patiënten behandeld en hebben veel kennis en ervaring op gedaan tijdens het uitvoeren van verschillende behandelingen. Met tandtechnicus Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van een goed verloop!

Thuis behandeling?

Wij zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Bent u niet in staat naar onze praktijk te komen? In dat geval kunnen wij u ook een thuisbehandeling aanbieden. Wij vinden belangrijk om voor iedereen beschikbaar te zijn. Daarom bieden wij ook thuisbehandelingen aan voor mensen die in staat zijn om naar onze praktijk te komen.

Spoedreparaties

Heeft u een spoedreparatie nodig aan uw gebit? Wij repareren 7 dagen per week uw gebit binnen 30 tot 60 minuten. De gemiddelde kosten voor reparatie zijn €60-70. De verzekering vergoedt voor een volledige prothese 90%.