Met een praktijkdiploma boekhouden heb jij een streepje voor op andere sollicitanten voor een boekhoudingsbaan, of kun je jezelf leren wat er nodig is voor de boekhouding van je eigen bedrijf. Hoe dan ook kan een praktijkdiploma boekhouden van pas komen. Zo’n diploma haal je bij Fabius opleidingen in 28 weken tijd. Iedere week volg je één les. Je kunt dus prima blijven werken naast je opleiding praktijkdiploma boekhouden. Of gewoon tijd overhouden voor andere dingen.

Duur en lestijden

De opleiding praktijkdiploma boekhouden duurt 28 weken en iedere week ga je naar een les. Die les duurt drie uur, van 9 tot 12 in de ochtend of van 7 tot 10 in de avond. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou het meest praktisch uitkomt. Ditzelfde geldt voor de locatie. Er zijn namelijk meer dan vijftig locaties waar je je praktijkdiploma boekhouden kunt halen. Iedere locatie heeft verschillende startdata en er zijn voor het praktijkdiploma boekhouden ook meerdere startdata per locatie. Als een startdatum je niet uitkomt door de dag in de week, kies je gewoon een andere.

Wat hoort er bij de opleiding

In de opleiding voor het praktijkdiploma boekhouden wordt aandacht aan drie onderwerpen gegeven. Eerst leer je alles over kostencalculatie. Als dit is afgerond, kun je door met financiering. Tot slot ga je meer leren over bedrijfsadministratie. Je doet dit tegelijkertijd met je klas, iedereen is namelijk op hetzelfde moment begonnen met de opleiding. Aan het eind van de 28 weken haal je dan je praktijkdiploma boekhouden. Je kunt ook nog meer opleidingen volgen als je verder wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *