Rijles Ede

Omdat ik woonachtig ben in de gemeente Ede, zocht ik een goede rijschool in de regio Ede/Wageningen. Al snel, op aanraden van verschillende mensen uit mijn omgeving, stuitte ik op verkeersschool Wesseldijk. Deze ANWB-rijschool heeft een goede naam en faam in de regio Ede. Eén van de vele voordelen is het snel kunnen behalen van je rijbewijs en het theoriecertificaat. De ANWB-rijopleiding bij deze professionele rijschool is een onderdeel van Wesseldijk rijopleidingen. Afspraak voor een rijles Ede is snel gemaakt. Deze gecertificeerde verkeersschool biedt die behalve het BE-rijbewijs ook andere rijopleidingen.

rijles ede behalenKennismaken met rijden

Als je nog nooit in een auto hebt gereden, dan is het zinvol om een aantal keren gebruik te maken van de rijsimulator. De rijsimulator laat je kennismaken met de auto op de weg en kan verschillende situaties laten zien, die je niet altijd tijdens je rijles tegenkomt. Bijvoorbeeld rijden door de mist of in het donker. Je leert op een zo veilig mogelijke manier omgaan met alle pedalen en andere attributen in de auto. Ik vind het een echte aanrader om te doen. Je raakt op een ontspannen manier vertrouwd met de auto.

Intestles

Verkeersschool Wesseldijk hanteert intestlessen. Dat wil zeggen, dat aan de hand van je vaardigheden in de auto, kan worden gezien hoe lang je ongeveer met je rijbewijs bezig zal zijn. Zo kan er ook een redelijk goed kostenplaatje worden gemaakt, en er is zekerheid over het aantal rijlessen die je nodig hebt. Je kunt in je eigen tempo betalen, dit geeft rust en je weet hoe de financiën ervoor staan. De praktijklessen duren 60 minuten en teven is al snel de examendatum bekend. De rijopleidingen kunnen worden gevolgd in Ede, Tiel, Nijmegen en Arnhem. Mede door de gemotiveerde en enthousiaste rijinstructeurs heb je een hoge slagingskans. Kijk voor alle informatie op de website.