Professionele paragnosten

Ik ben een vrouw van bijna 40 en heb al heel wat meegemaakt in de loop van mijn leven, en daarom wil ik graag mijn ervaringen met paragnosten met jullie delen. Eerder in mijn leven kon ik gebeurtenissen zien als leermomenten, maar door een opstapeling van verdriet, tegenslagen en afscheid nemen van dierbaren, lukte mij dit gewoonweg niet meer. Natuurlijk had ik heel veel lieve vrienden om mij heen die mij regelmatig een luisterend oor boden, maar ik had niet echt het gevoel dat ik begrepen werd en dat ik antwoord kreeg op al mijn vragen.

Ik had het gevoel dat ik begrepen werd

Toen ik eigenlijk niet meer wist hoe ik verder moest met mijn leven, en hoe ik al dat verdriet een plaats moest geven, ben ik opzoek gegaan naar goede paragnosten die mij wellicht verder konden helpen. Na enige tijd zoeken ben ik terecht gekomen bij dit platform, en dat is de beste beslissing ooit geweest. Ik had het gevoel dat ik begrepen werd en dat ik ook daadwerkelijk goed advies kreeg hoe ik met mijn blokkade om moest gaan. Na een aantal consulten met deze paragnosten heb ik mijn verdriet kunnen verwerken en weet ik weer wie ik ben. Een positieve, vol in het leven staande vrouw die weet welk pad ze moet volgen. Dank je wel voor al jullie steun.