Mijn voornemens voor 2020

Het jaar 2020 gaat zoals ieder anders zegt ‘veel beter worden.’ Ik geloof daar ook in. Ieder jaar proberen wij positief het nieuwe jaar in te gaan. Dit is alleen maar goed. Ik ga het hebben over hoe ik hoop mijn 2020 er uit zal gaan zien.

Nieuwe baan

Ik heb ervoor gekozen om volgend jaar een nieuwe baan te zoeken. Een baan die wat meer old school is. Die nog ordners en klemborden gebruikt, waar een gezellig werksfeer hangt. Dit hoop ik allemaal te vinden in een nieuwe baan. Het zou ook fijn zijn al het wat dichter bij huis is. Op dit moment reis ik iedere dag twee uur heen en twee uur terug. Niet te doen soms, het is ook slecht voor het milieu. Het liefst pak ik de fiets.

Nieuw huisje

Mijn vriend en ik zijn flink aan het sparen voor een nieuw huis. Mocht mijn nieuwe baan weer ergens anders zijn, zouden wij eventueel ons droomhuisje in dezelfde stad kunnen vinden. Op dit moment wonen wij in een appartement. Het heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij willen later heel graag ons gezin starten, het liefst in een huis, met een tuin. Het huis moet ook drie slaapkamers hebben. Wij zouden dan helemaal opnieuw kunnen beginnen met de inrichting. Ik zat zelf te denken aan een industriële look. Ik hou wel van het robuuste en stoere. Dit is misschien meer een idee voor 2021. Niet op de feiten vooruitlopen natuurlijk.

Fit girl

Wat misschien wel het allerbelangrijkste voornemen is, is toch wel 15 kilo afvallen. Ik heb last van overgewicht en dat valt niet mee. Er zijn veel dingen die ik makkelijker kan doen als ik een kilo’tje lichter zou zijn. Ik neem vaker de lift dan de trap. Heel stom eigenlijk, want je moet ergens beginnen. De mindset is het belangrijkst. In 2020 wil ik een fit girl worden. Niet voor andere mensen, maar voor mezelf.

Familie

Tot slot wil ik dit onderwerp aankaarten. Veel van jullie begrijpen misschien wat ik hiermee bedoel. Je hebt een familie, maar die zie je heel weinig, omdat zij zo ver wonen. Ik heb ook een familie die 200 kilometer verderop wonen. Ik zie ze alleen op begrafenissen of trouwerijen. Hier moet verandering in komen. Een familie heb je niet voor niks gekregen. Hier kan je op bouwen en op terugvallen. Ik ben van plan om mijn familie minimaal één keer per maand te zien. Eventueel halverwege afspreken zodat het nog maar 100 kilometer rijden is.

Er zijn altijd oplossing te bedenken. Wacht niet en ga het gewoon doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *