Met behulp van een recreatiemakelaar hebben we een heel leuk appartement gekocht!

Mijn man en ik zaten al een hele tijd te denken om een appartement te kopen en deze zelf als vakantiehuis te gebruiken of te verhuren aan recreanten. Daarom hebben we de hulp van een recreatiemakelaar ingeschakeld om de zoektocht en de aankoop van zo’n vakantie-appartement te vergemakkelijken. We hebben namelijk niet zoveel verstand van het kopen van vakantiewoningen, maar wilden het wel goed aanpakken!

Goed aanbod qua vakantiewoningen en heel snel iets gevonden!

De recreatiemakelaar had op het moment dat we zijn hulp inschakelde al een groot aanbod qua vakantiehuizen, dus dat was al erg fijn om te zien. Toch zagen we die eerste keer niet meteen iets wat we zochten, dus wachtten we geduldig af. Dit wachten was niet van lange duur, want na ongeveer twee weken zag ik opeens wel een prachtig appartement waar we interesse in hadden. Tijdens de bezichtiging zagen we dat alles gewoon klopte: de locatie, de prijs en het appartement zelf. Ik zag het helemaal voor me hoe we hier onze vakanties zouden doorbrengen en hoe we dit konden verhuren aan anderen. We brachten dus een bod uit en ik kreeg net te horen dat het is geaccepteerd. Ik kan niet wachten om mijn eerstvolgende vakantie in mijn nieuwe appartement door te brengen!