Kerstpakkettenplaza

Bij de kerstpakketten leverancier kerstpakkettenplaza kan je ervoor kiezen om een pakket zelf samen te stellen. Bij dit concept geef je jouw medewerkers en collega’s de keuze om uit het assortiment zelf iets uit te kiezen. Ze kunnen dan in de gekozen prijscategorieën niets uitkiezen. Door dit concept voorkom je teleurgestelde mensen, en geef je ze de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te kiezen. Dit is een niet veel voorkomend concept in de kerstpakketten wereld. Dus wil jij als bedrijf iets origineels dit jaar, kan je hiervoor kiezen.

Kerstpakkettenplaza

Zelf samenstellen

Het ligt aan de prijs die de werkgever meegeeft, of je een pakket of meerdere geschenken kan uitkiezen. Het personeel heeft de keuze uit zestien prijscatagorieën. Hier heb je dus zelf de keuze of je een traditioneel kerstpakket wilt uitzoeken of dat je voor een ander geschenk gaat dit jaar. Kerstpakkettenplaza geeft een andere optie dan normaal.

Voordelen van zelf laten samenstellen:

  • Voor het bedrijf is het makkelijker want als bedrijf hoef je alleen een budget op te stellen. En een leuke aankondiging maken dat dit het plan is dit jaar.
  • Voor de werknemers is het leuker, want je krijgt altijd maar een standaard pakket van je baas. Met dit concept kan je iets leuks uitzoeken wat jij graag zou willen.
  • Het geeft iedereen meer vrijheid en er  zijn nooit complicaties. Als baas moet je veel rekening houden met het samenstellen van een kerstpakket, rekening houden met de allergieën van de werknemers bijvoorbeeld. Ook Vegetarische opties moest de werkgevers rekening mee houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *