Indrukwekkende uitvaart in Hendrik Ido Ambacht

Vorige week heb ik een zeer indrukwekkende uitvaart in Hendrik Ido Ambacht meegemaakt. Op de dag dat ik thuis kwam, ben ik erg geschrokken, want er lag een overlijdenskaart op de mat. Een zeer goede vriend van mij was plotseling overleden. Hij was door een ongeluk om het leven gekomen en dat maakte het zo erg. Vroeger waren wij dikke maatjes, maar in de loop van de jaren zijn wij ieders onze eigen weg gegaan. Door middel van een app bericht hadden wij contact. Elke keer spraken wij af om weer een keer bij elkaar op bezoek te komen, maar dat is er nooit meer van gekomen.

Afscheid nemen van een goede vriend tijdens de uitvaart in Hendrik Ido Ambacht

Het afscheid was erg mooi en bijzonder goed geregeld. Ik heb mij laten vertellen dat de uitvaartbegeleider, Els de Zanger deze dienst heeft geregeld. Vanaf het moment dat mijn vriend was overleden en dit was bevestigd door een arts, kon de familie aan de slag.

Het regelen van een begrafenis is best wel een enorme klus. Helemaal wanneer je van iemand plotseling afscheid moet nemen. Vaak zijn er dan geen dingen besproken en moeten de nabestaanden de nodige keuzes gaan maken. Een zeer moeilijk klus en daarom fijn dat hier iemand mee kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *