Hoogglans keuken maakt mijn huis compleet

Ik heb mijn huis helemaal opgeknapt. Het enige wat nog ontbrak was mijn grote droom; een hoogglans keuken. Een hoogglans keuken had mijn voorkeur omdat het een luxe uitstraling heeft, gecombineerd met een ruimtelijk gevoel. Maar deze keuken had ik niet zomaar gevonden. Ik heb veel winkels bezocht, ook struinde ik avond aan avond het internet af. Een collega gaf me de tip om hier eens naar binnen te lopen. Zelf had hij hier ook een keuken gekocht en was hier zeer tevreden over. En ik snap nu waarom! Want wat een fantastische winkel is dit zeg. De keuze is ruim, de kennis van verkopers is groot en de service is prima. Ik had meteen een klik met de verkoper die aanvoelde wat ik wilde. Ik schetste de indeling van ons huis en hij gaf me tips hoe hij de keuken zou plaatsen. Het bleek een schot in de roos.

hoogglans keuken

Heerlijk wonen

Ik ben zo blij met mijn hoogglans keuken. En niet alleen met de keuken zelf, maar ook hoe alles is gegaan. Het aankopen was gewoon een feestje. Net als de dag van plaatsing. Zelfs de paar punten die achteraf nog geregeld moesten worden, heb ik als prettig ervaren. Dit is een winkel waar je met een gerust hart heen kunt gaan! Dik tevreden!