Een veiligheidscursus volgen doet u het beste bij G4s!

Een veiligheidscursus bij G4s is een echte aanrader! Stel u nou de volgende situatie eens voor :

U zit in de auto, u rijdt op de snelweg en u ziet een auto voor u in een aquaplaning terecht komen. De auto raakt in de slip en verliest de macht over het stuur, de auto voor u raakt van de weg af en komt aan de zijkant van de snelweg op de vluchtstrook tot stilstand tegen de vangrail. U helpt komt erachter dat hij zijn benen niet meer kan bewegen. De persoon blijft echter wel aandringen hem uit de auto te tillen.

Ziet u het voor zich? Wat moet u op dit moment doen om te handelen volgens de veiligheidstrainingen van G4s?

Veel mensen zullen gevoelig zijn voor het aandringen van de persoon die in de auto zit. Dat de benen van de desbetreffende bestuurder het niet meer doen duidt op een verlamming. U haalt de bestuurder dus niet uit de auto! U overtuigd de bestuurder rustig te blijven zitten in de auto en vooral de nek stil te houden. Het kan namelijk het geval zijn dat de persoon door de impact van het ongeval zijn of haar nek heeft gebroken, dan moet u hier vanaf blijven. Ook kan het gebeuren dat de nek het nog net niet heeft begeven maar dan kan het gebeuren dat de nek met de kleinste bij een kleine beweging alsnog breekt.

Wanneer u de cursus van G4s had gevolgd had u dit geweten!  Bij de G4s cursus leert u om met nog veel meer situaties om te gaan!