Een oldskool feest organiseren doe je zo!

Ben je binnenkort jarig en zoek je nog een thema voor je feestje? Ga voor een oldskool thema! Terug naar de jaren ’90 en ’00. Je jeugd opnieuw ervaren op één avond met al je vrienden en vriendinnen. Dit klinkt als het beste feestje tot nu toe! Er zijn gelukkig nog een hoop oldskool spullen die je kunt bestellen en gebruiken tijdens je verjaardag. Je kunt ook kijken naar je favoriete snacks toen je jong was en naar spelletjes die vroeger op feestjes werden gespeeld. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Vraag in je omgeving rond naar ideeën

Weet je niet goed wat je allemaal op je feestjes wilt hebben. Denk aan de spelletjes, de drankjes, de snacks, de dresscode en meer. Voordat je een planning maakt, kun je eerst in je omgeving rondvragen. Zo kun je ook favorieten van anderen bij je feestje plaatsen om het nog leuker te maken. Je kunt ook verschillende spelletjes met elkaar combineren om iets nieuws te verzinnen. Denk aan verstoppetje spelen in groepjes met walkie talkies. Vroeger speelde kinderen ook veel meer buiten dan nu, dus kies ervoor om ook activiteiten in te plannen die je alleen buiten kunt doen.

Maak een planning

Bij een themafeest hoort een overzichtelijke planning waar iedereen bij kan. Zo kun je een oldskool diner organiseren met maaltijden die je als kind altijd at. Vervolgens kun je activiteiten inplannen en wat karaoke uurtjes waar de oude hits worden gezongen door iedereen. Vergeet ook niet de juiste versiering te kopen waarmee je de ruimte kun omtoveren tot een echt school- of verjaardagsfeest uit de jaren ’90 of ’00. Je kunt het natuurlijk ook altijd met elkaar combineren en het eerste deel alleen de hits van de jaren ’90 af te spelen en later ook die van ’00.