De currency Ethereum

Ethereum is een erg populaire currency waar veel gebruik van wordt gemaakt. Waarom zou jij dan geen Ethereum kopen, want het is zo gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een bedrag naar Bitvavo over te maken als je een account hebt gemaakt met een Ethereum Wallet. Zo simpel is dat nou tegenwoordig.

 Kenmerken Ethereum

Ethereum zorgt ervoor dat er decentrale interacties kunnen plaatsvinden en hiermee willen ze meer vertrouwen brengen op het internet. Daarnaast maakt Ethereum ook gebruik van “proof of stake”. “Proof of stake” lijkt op “proof of work”, maar het elektriciteitsgebruik bij “proof of stake” is een stuk lager, omdat er geen onnodige berekeningen uitgevoerd hoeven te worden. Het zorgt er dus nog wel voor dat er een zekerheid is dat er iets is betaald of overgemaakt. Ethereum maakt ook gebruik van slimme contracten. Dit zijn contracten die geprogrammeerd zijn, zodat je geen derde partij nodig hebt om te zorgen dat alles netjes verloopt. Bij Ethereum kan ook iedereen bijdragen aan het project, omdat de broncode toegankelijk is voor iedereen. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars decentrale applicaties maken.

Wil jij ook een digitale valuta aanschaffen?

Via de platform van Bitvavo kan je deze valuta kopen. Hoe je dit precies kan doen staat allemaal op deze website vermeld. Vanaf het begin dat ik had besloten om hier deel aan te nemen, hou ik alle valuta’s nauw in de gaten. Want het kan maar zo zijn dat je op een dag heel veel winst hebt, maar ook dat jouw winst binnen een mum van tijd weer verdwenen is. Je moet wel in de gaten houden dat de winst net zo hard weer een verlies kan zijn. Maar om dit in de gaten te houden, kan je het beste de site van Bitvavo op jouw computer installeren. Hier lees je veel vragen van andere mensen en de antwoorden staan hier ook meteen bij. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Tegenwoordig lees en hoor je veel verhalen over de Bitcoin, een digitale valuta die een flinke opmars heeft behaald. Dit heeft mijn nieuwsgierig gemaakt en ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Via de website van www.Bitvavo.com heb ik heel veel antwoorden op mijn vragen kunnen vinden. Hierdoor was het voor mij makkelijker om de stap naar de digitale valuta te maken. Op vragen waar ik niet of geen duidelijk antwoord heb gekregen, daarvoor heb ik aan de bel getrokken. Deze heb ik aan een medewerker gesteld en deze heeft mij alle vragen duidelijk kunnen antwoorden. Ethereum kopen

Verwachting van Ethereum

Er wordt een goede toekomst in Ethereum gezien en er zijn ook vele signalen dat de waarde van deze currency een stuk zal stijgen. Hoezo zou je nu niet Ethereum kopen? Het is gemakkelijk en je hebt kans op een extreem hoge winst, omdat er een grote kans is dat de prijs van deze coin een stuk zal stijgen. Wat ook leuk is aan deze valuta, is dat de broncode voor iedereen toegankelijk is. Voordeel is dat iedereen dan ook kan deelnemen aan dit project.