Afwerken keramisch stralen bij RVS Finish

Keramisch stralen is een van de specialisaties. De afwerking van keramisch stralen is 3 factoren gladder dan glasparel. Keramisch stralen zorgt voor een gladde en egale afwerking met een hoge cosmetische uitstraling. Ook is keramisch stralen geschikt voor andere toepassingen beter geschikt dan glasparel. Zoals: gevelbekleding, tuinmeubilair en liften.

RVS Finish is dé specialist

RVS Finish gaat voor een goede kwaliteit en een optimaal eindresultaat. Niet alleen de moderne machines zorgen voor een goede afwerking, ook de medewerkers werken hier aan mee. De medewerkers hebben veel plezier in hun werk. De sfeer in het bedrijf is positief en de werkvloer is georganiseerd. De medewerkers hebben een jarenlange ervaring en expertise. Het werk wordt met aandacht gedaan en er wordt gezorgd dat u de beste kwaliteit en afwerking ontvangt. Heeft u wensen, neem contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op. Wij hopen u te kunnen helpen met het vinden van de juiste dienst. Op de website staat een contactformulier die u kunt invullen.. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk. Ook kunt u ons mailen of een belletje geven op 0497-542232 . Of neem een kijkje op onze website.